ʻIke Hou: 3 ʻīniha Metal Bond Polishing Pads

ʻO 3 Inch Metal Bond Polishing Pad kahi huahana hoʻololi hou i hoʻokuʻu ʻia i kēia kauwela.Ua haki ʻo ia i nā ʻanuʻu hana wili kuʻuna a loaʻa iā ia nā mea maikaʻi ʻole.

 

Nui

ʻO ke anawaena o ka huahana, ʻO ka paʻa metala polishing pad, maʻamau 80mm, ʻo ka mānoanoa o ke poʻo ʻokiʻoki he 6mm, a ʻo ka mānoanoa o ka pā holoʻokoʻa e pili ana i 8mm.ʻOiaʻiʻo, inā makemake ʻoe, e hāʻawi pū mākou iā ʻoe i ka hoʻolālā kūpono e like me kāu mau pono kikoʻī.

 

Nā hiʻohiʻona

ʻO nā maʻa: 60/80#, 100/150#,300#

ʻano hana: e noʻonoʻo ana i nā ʻano hana pulu a maloʻo

Palapala noi: no ka paʻa paʻa a ʻoi aku ka paʻakikī a me ka papahele terrazzo.ʻOi aku ka maikaʻi no ka paʻakikī Mohs 6 a i luna.

Paipai: ka maa 60 e hoohana no ka paakiki Mohs 7 a oi;ka 80 e hoohana no ka paakiki o Mohs 6;a ʻo ka 150 maʻamau e hoʻohana ʻia no ka paʻakikī ma lalo o Mohs 6.

 

Ka Papa Hana Hana

ʻO Fristly, ʻO nā kāmaʻa daimana metala grit 30 a 40 no ka hoʻomākaukau ʻana i ka papahele.

ʻO ka lua, ʻo 3 ʻīniha super metala pad pads grit 60 a 80,100 a 150, a me 300 ma luna e wehe i nā ʻōpala mai nā kāmaʻa daimana metala.

ʻO ke kolu, E koho i ka resin polishing pads mai 200 a 3000 e hoʻopau i ke koena o ka hana polishing papahele.

ʻO ka hope, inā makemake ʻoe i kahi ʻōlinolino kiʻekiʻe no ka papahele, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pads burnishing 3000 # a i ʻole 5000 #

 

Nā pono

E hoʻomaʻamaʻa nui i nā kaʻina hana hana.Ke lawe nei i kekahi mau hi'ohi'ona: ho'opakele i nā kapua'i o nā kāma'a daimana metala 60/80#, 120/150#;nā ʻanuʻu hoʻololi (ʻaʻole pono e hoʻohana i kekahi o nā pads transition, e like me ka ceramic pads, copper pads, a hybrid pads 30#,50#,100#,200#);a me ka resin polishing pads 50# a me 100#

Hoemi nui i ka hana a me na koina hana

It 's super aggressive and wear-resistant , ʻaʻohe scratches ma ka ʻili, hiki ke wehe koke i nā ʻōpala metala.

 

Palapala noi

He kūpono ia me nā ʻano mīkini wili a pau, hiki ke hana ʻia ka mea hoʻopili kākoʻo no: HTC, Blastrac, Sase, Lavina, redi-lock no Husqvarna a me Terrco, trapezoid 3-M6, a me 3-9MM me ka magnet.

 

Inā makemake ʻoe i kēia pad hou, hiki iā ʻoe ke waiho i kahi leka a e hoʻonohonoho mākou i kahi mea kūʻai aku ʻoihana e hoʻopili iā ʻoe.Ke hāʻawi mau nei mākou i nā koho hou aku no ʻoe, a e hoʻomau mākou i ka hoʻomaikaʻi ʻana a me ka hoʻomohala ʻana i nā huahana ʻoi aku ka maikaʻi i ka wā e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2022